Boekmerijn voor schrijven, redactie en maken van boeken

Wat ik voor je kan doen?

Boekmerijn voor schrijven, redactie en maken van boeken. Het is in een notendop wat ik voor mijn klanten kan betekenen. Mijn aanpak is persoonlijk, vakkundig en snel. Of het nu gaat om schrijven, redigeren, het afnemen en uitwerken van interviews of projectbegeleiding. Ik beleef veel plezier in het uitoefenen van mijn werkzaamheden als tekstschrijver, redacteur en boekenmaker en dit is terug te zien in de projecten die ik realiseer.

Wat heb ik gedaan?

Voordat ik in 2013 als zelfstandige startte, ben ik ooit begonnen als kunsthistoricus. Ik heb vervolgens een aantal jaar in de financiële sector gewerkt en was leidinggevende in de werving & selectiebranche. Daarnaast was ik lange tijd werkzaam als acquirerend redacteur binnen verschillende uitgeverijen. Nog dagelijks maak ik dankbaar gebruik van al deze ervaringen. Ze hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en wat ik nu doe.

foto: Theo Smits